Na een lange tijd van voorbereiding is het dan eindelijk zover! Het komende halfjaar wordt ons website en webshop systeem gebouwd. Vanaf volgend jaar is het mogelijk om je eigen website of webshop te maken met onze online software. Wij hebben overal goed over nagedacht en gaan er voor zorgen dat alles wat je nodig hebt in het systeem zit. Daardoor zal je nooit meer vastlopen! Naar verwachting zal het systeem medio juli worden gelanceerd.

Door middel van onze blogberichten willen wij iedereen op de hoogte houden van de ontwikkelingen van het systeem. Wij zullen regelmatig updates plaatsen en af en toe geven we een kijkje achter de schermen om te laten zien waaraan we op dat moment werken.

Op deze website kan je alles over ons systeem lezen en is het mogelijk om alvast een website of webshop voorbestellen met hoge korting! Tijdelijk van € 997,00 voor € 397,00 inclusief BTW. Deze ‘Early Bird’ korting is geldig t/m 31 december 2014. Na deze datum zal de prijs voor een website of webshop verhoogd worden naar de reguliere prijs. Dus wees er snel bij en blijf ons volgen via ons blog!

Alex en Richard Helsdingen