Dagelijks komen er in Nederland nieuwe webwinkels bij. Sommige webwinkels hebben succes en kunnen blijven bestaan. Anderen stoppen ermee omdat ze geen winst boeken. Veel mensen denken te makkelijk over het beginnen van een webwinkel en vaak wordt er gedacht dat je met een webwinkel snel rijk kan worden zonder er moeite voor te doen. Maar natuurlijk moet je er wel moeite voor doen, net zoals bij iedere andere onderneming.

Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 3 webwinkels geen winst boekt en daarom stopt een groot aantal webwinkels er binnen 4 jaar weer mee. Ook willen veel ondernemers alles zelf doen en hebben ze geen behoefte aan ondersteuning. De reden hiervoor is dat alle hulp en ondersteuning vaak (veel) geld kost. Van dure advertenties tot maandelijkse kosten voor een e-mailmarketing systeem. Allemaal kansen die ondernemers laten liggen omdat ze het simpelweg niet kunnen betalen.

Wij willen iedereen helpen en daarom zorgen we ervoor dat je met ons systeem alles bij de hand hebt. Je kan simpel en snel een website/webshop maken, je kan nieuwsbrieven versturen met het gratis e-mailmarketingsysteem, je website/webshop is SEO geoptimaliseerd en er zijn tal van mogelijkheden om te adverteren! Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen die ons systeem zo uniek maken. Dit alles kost normaliter een hoop geld, maar bij ons betaal je éénmalig voor het systeem en vervolgens een klein jaarlijks bedrag voor hosting, domeinnaam, service en onderhoudskosten.